Meubelopslag regio Antwerpen

Stockage met grote zorg voor uw bezittingen

Opslagruimte huren

In combinatie met een verhuis, kunt u bij Antigoon verhuizingen ook kiezen voor meubelopslag. Hierbij worden uw meubelen zorgvuldig bewaard in een beveiligde, verzekerde en verwarmde ruimte in ons magazijn.

Meubelopslag of stockage

Transport

Naast verhuizingen kunt u ook bij ons terecht voor algemeen transport, zoals de thuislevering van uw meubelen, elektrische apparatuur en ander transport.

Wordt u graag onze professionele partner? Aarzel dan niet ons te contacteren!

Verhuislift of ladderlift huren? Een verhuiswagen voor uw verhuis?

Waarom verhuizen met Antigoon verhuizingen?

 • Ervaring

  +25 jaar

 • Transparant

  Duidelijke prijsofferte, btw inbegrepen

 • Voordelig

  Van maandag tot zaterdag aan dezelfde tarieven!

 • Correct

  De verhuistijd start bij u ter plaatse, inclusief vervoer en eindigt bij afronding op uw nieuwe adres.

 • Totaalpakket

  Wij werken met een gespecialiseerd team, dat ook demontage, montage en verpakking weet te verzorgen, een full-service verhuisfirma dus!

Enkele klanten aan het woord

“Ik wil u graag even meedelen dat ik enorme bewondering heb voor de drie mannen die u mij stuurde met de verhuiswagen. Zij hebben enorm hard gewerkt zonder morren dat de dingen te zwaar of te rommelig ingepakt waren. Graag zou ik willen dat u ze uit mijn naam nogmaals bedankt voor het geleverde werk.”

“Hiermee wil ik laten weten dat ik enorm blij ben dat ik jullie firma heb gekozen om te verhuizen. De mannen hebben heel hard gewerkt en alle meubelen heel goed in elkaar terug gebracht zoals we gevraagd hadden. Ze waren heel vriendelijk en hebben alles prima laten verlopen. Ik zal dan ook jullie bedrijf aanprijzen als er iemand voor info vraagt. Nogmaals dank aan deze mannen van jullie bedrijf.”